Bejelentés


Nemesházi-Fantom kennel Nem lehet teljes az élet kutya nélkül


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

”A kutyák, akikkel megosztható a létezés, különös és csodálatos lények, s nem lehet teljes az élet kutya nélkül..."

 

Rónay György-Mondd,szereted az állatokat?

 

Mondd,szereted az állatokat?A kutyát,a macskát,csacsit,lovat,s a madarakat:a verebeket,pintyeket,akik a Földön veled együtt élnek,s bundájuk, tolluk melegében nekik is van szívük,csak éppen nem beszélnek?

 Mondd,szereted az állatokat,s figyeled őket néhanap:hogy mit csinálnak,s hogyan élnek,s a maguk nyelvén mit mesélnek,vagy miről hallgatnak,mikor komor csöndjükbe burkolózva ülnek és titokzatos hallgatag külön világukba merülnek?

Én szeretem az állatokat.Elnézem őket,ha játszanak,alszanak vagy tűnődnek titkaikon és a világon.Hidd meg,barátom,nekik is vannak titkaik,s csak annál nehezebb talán számukra ez a sok talány,mert nincsenek rá szavaik.

Tégy próbát,hisz ember vagy:értsd meg a bennük szorongó miértet,segíts nekik,mondd ki helyettük azt,ami ott ködlik a testük vaksi lelkében - vidd közelebb az állatokhoz az embereket,hogy megértsenek végre minket.

S mi is őket,kisebb testvéreinket.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!